CE5 Danmark

Nærkontakt af 5. grad

Gruppen i Slagelse

Gruppen i Slagelse laver CE5 ca. hver 4. uge, det er altid den Lørdag som ligger tættest på nymåne, så vi får så meget ud af natte himlen som muligt.

Som regel bliver vores arrangementer afholdt på Trelleborg, som har en helt fantastisk energi, men da den jo en gang imellem er optaget af andre arrangementer, så har vi også et andet sted på hånden, hvor det kan afholdes.

Det er som regel muligt at blive samlet op fra Slagelse station hvis man giver besked om det og ikke lige selv har en bil og gerne vil med, ellers plejer vi også at være rimelig gode til at finde kørsels mulighedder fra København eller andre steder, men det kræver at vi ved det på forhånd og det gøres bedst ved at kontakte os via gruppens kontakt formular som du finder HER eller via gruppens “facebook event side” som du kan finde HER

Så kommer du i bil og har du plads til en ekstra i bilen, så høre vi også gerne fra dig, så vi kan få så mange med som muligt.

Vi gør meget ud af at det skal være så hyggeligt som muligt og at ALLE føler sig velkommen, det er efter vores mening en stor del af selve kontakten.

Der ud over er gruppen basseret på hyggelig samvær og gensidig respekt, vi tolererer ikke druk eller misbrug af stoffer under vores arrangementer og vi er heller ikke baseret på nogen form for religion, vi er bare os selv med et gensidigt ønske om et hyggeligt samvær med jordisk og udenjordisk kontakt.

Under vores CE5 arrangementer vil der være en del meditation, men det er ikke et krav at du har forstand på at meditere, eller at du skal vide hvordan man gør, vi giver fuld instruksion under vejs, så alle kan være med på det plan de nu end er på. Nogen gange når vi laver CE5 er der folk med som har MEGET stor erfaring med at meditere og de giver gerne gode råd, hvis folk syntes det er svært eller har brug for det.

Under vores arrangementer, råder vi folk til at medbringe varmt tøj og godt fodtøj, der kan godt være lidt mudret der hvor vi laver CE5, så tag det med i beregningen og husk noget at side på, såsom en festivalstol eller en pude indpakket i en plastikpose, da meditationerne godt kan vare i op til 30 minutter skal i sørge for at i er varme eller kan holde varmen i den tid, evt. via et tæppe eller andet.

Efter selve CE5 arrangementet tager vi som regel et sted hen hvor der er lidt varmt og hvor vi kan tale om vores oplevelse sammen, det foregår som regel et sted hvor man også lige kan købe en lille forfriskning i form af kaffe eller en lille snack.

Derefter går vi hver til sit og vi opfordrer folk til at skrive deres oplevelse som en kommentar under den rapport som gruppen opretter her på siden.

Vi glæder os til at se jer og møde jer alle og få en god og hyggelig aften sammen med jer.

Kærligst CE5 Danmarks gruppe i Slagelse

CE5.dk © 2017 Frontier Theme