src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

CE5 Danmark

Nærkontakt af 5. grad

Dyrehaven Klampenborg d. 16 Dec 2017

Så var det blevet tid til endnu en CE-5 tur, denne gang gik turen til Klampenborg Dyrehave, ved Bakken i København, Jeg havde fundet er ret perfekt sted lige midt i Centrum af en cirkel af træer.
Vi mødtes alle sammen klokken 16:00 ved nedgangen til Klampenborg Station, vi måtte dog lige vente på de sidste, så det blev en smule mørkt inden vi kom der ud.
Vi blev 11 Deltagere denne aften og vi lagde ud lige som sidste gang, med lige at forklare hvad der ville komme til at foregå, Karsten fik startet StarGazer (se billede længere nede på siden) og diktafon op og Linda startede så med at gå rundt til hver og en med noget røgelse, hvorefter Linda havde indtalt en meditation som vi afspillede og brugte til at komme i den samme frekvens som vore udenjordiske venner, den kan høres her under:

derefter lavede Linda en Bosting af vores Chakraer og vi lavede udtalte en Mantra “Aijm-Na-Ma” Linda gik derefter rundt til hver og en med noget æterisk olie som vi alle duftede til.
Så afspillede vi den meditation som Karsten havde indtalt til lejligheden, den kan høres her under

Efter denne meditation holdt vi øje med himlen for at se om der skete noget, Under selv meditationen var der et fartøj eller en sattelit som gled hen over himlen, det samme skete lidt senere efter meditationen, ellers skete der ikke så meget umiddelbart.
Efter Downloadning af videoerne som StarGazer har filmet, kan jeg konstatere at der er et par ting som lige skal tilpasses næste gang, feks. skal vi næste gang huske at tage alle “kuplerne” af StarGazer så der ikke er lys der reflekterer i dem og ødelægger billedkvaliteten, samt at vi skal starte den lidt tidligere så vi får det hele med og vigtigt at vi lige laver et “klaptræ” så vi kan syncronisere lyd og billede.
Jeg har ikke analyseret alle filmene endnu men kunne dog hurtigt konstatere at der på billederne kommer nogle “orbs”, “insekter” eller “støvpartikler” i forskellige perioder, der skal dog lige siges at der stort set var vindstille så det virker en smule mærkeligt hvis det kun skulle være støvpartikler eller insekter.

Eksempel Orbs, Insekter eller støvpartikler 16 Dec 2017

Disse “orbs” eller hvad det nu end er kommer flere gange flere forskellige steder i filmene.
Lyd filen fra denne aften kan høres her:

Efter turen lagde Linda hus til så vi alle lige kunne snakke lidt sammen om vores oplevelser, der kom dog ikke så meget til overfladen lige den dag 😉

Filmene fra StarGazer kan ses via playlisten nederst på denne side:


Updated: 19. december 2017 — 13:01

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CE5.dk © 2017 Frontier Theme
src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">