At lave kontakt er nemmere end du tror

Faktisk drejer det sig om hvad du føler og hvordan du har det.

Du skal lære at komme forbi frygten, for at starte en åbenhjertet kontakt, byde velkommen og en da interagere med vores Udenjordiske besøgende.

Din første ET kontakt oplevelse sker måske for dig selv, men ved at deltage i et UFO kontakt forum, deltager du sammen med tusinder af ligesindede som forstærker oplevelsen.

Herunder er der nogle forslag til hvordan du kan komme i gang med at skabe udenjordisk kontakt.

 1. Du kan lave kontakt på et hvilket som helst tidspunkt og på mange måder, start et sted for du føler dig tryg og behageligt til mode.
 2. For at skabe kontakt i en gruppe eller med andre, skriv til os eller brug UFOcontact.com’s medlemskort som du finder her eller via ETcontactnetwork.com’s medlemskort som du finder her begge steder kræver dog tilmelding.
  Her kan du muligvis finde andre som er interesseret i missionen og har entusiasmen til at skabe kontakt.
 3. Under den månedlige “Globale” kontakt event, så vær opmærksom på de andre kontakt teams rundt om på jorden og forbind til dem med hjertet og visualisering under meditationen.
  Tilføj så med kærlighed vores udenjordiske Stjerne venner og inviter dem til jorden der hvor du er. Visualiser deres rejse fra stjernerne hele vejen til der hvor du er, så tydeligt som muligt.
 4. Bliv opmærksom på og tillad at din bevidsthed udvider sig under meditationen sammen med gruppen og eller de andre rundt om på jorden der gør det samme som dig, som forsøger at skabe en forenet energi som rækker ud til vores udenjordiske stjerne venner.
  Når / hvis du føler dig selv række udover en kontakt, kunne du måske ønske at stille vores udenjordiske venner et spørgsmål såsom “hvad vi i sammenarbejde med dem kan gøre for at bring Healing til vores Jord og skabe universel fred på jorden.
 5. Selvom det altid er spændende at have et natligt syn af et fartøj, må vi som kontakt personer altid være på vagt for at kontakt kan komme på mange forskellige måder, noget som tit bliver rapporteret er at man bliver opmærksom på at der er noget eller nogen i nærheden af en, under en kontakt session, gennem berøring eller lyd, en meget realistisk drøm, en telepatisk besked, synkroniserede beskeder, eller du kan opleve elektriske eller magnetiske fænomener som syntes at tale til dit kontaktarbejde direkte.
 6. Tillad at alle interaktioner flyder naturligt og udvikler sig naturligt, kontakt kan tage tid. Føler du dig kaldet til at gøre CE-5, gør det af hjertet og stoler på prosessen, ja så vil det ske.
 7. Jeg beder dig så om at dele dine oplevelser her på siden og eller på UFOContact.com forumet, da andre virkelig kan have gavn af dine erfaringer og fordi vi selvfølgelig vil elske at høre om dine oplevelser.