Meditation

Meditation er en vigtig og essentiel del af CE-5.

Hvis du så som mig, godt kan have en lille smule svært ved at skulle meditere og ikke rigtig lige er vokset op med at skulle meditere, så er her en lille guide til hvordan du kan lære at meditere. Det er vigtigt at du forstår at denne guide ikke er en abselut bindende guide, men at du måske skal gøre det lidt anderledes, fordi vi mennesker er forskellige men alligevel ens.

En god start til at “lære” bevidst at meditere, er først at lære hvordan man koncentrere sig, det kan feks. læres ved at “kræve af sig selv” at man i 5. min. koncentrerer sig ved at se på en flamme fra et stearinlys, og i de 5. min. kun koncentrere sig om at slappe af og se på flammen, forsøg at lade være med at tænke på andet end flammen, når man så bliver “opmærksom” på at man tænker på andet, så bring focus tilbage til flammen. Du kan evt. bruge filmen lige her under.

Du vil sikkert opleve at det er meget svært, ikke at tænke på andre ting end flammen, at det nærmest er umuligt og det som der her er gældende er dit EGO, dit EGO vil hele tiden forsøge at få dig til at tænke på alt muligt andet, så du bliver fastholdt i denne verden af tanker, uden at du fordyber dig i dit eget sind, uden at du opdager at du har et sind.

Herunder er en video der forklarer hvad dit EGO er

Du kan evt. følge denne guided meditation herunder af Alan Watts, bare følg og gør det han siger.

Herunder er der en guided meditation uden baggrundslyd, som guider dig til “kilden” inde i dig selv.

Herunder er der en video som kan hjælpe dig med at visualisere jorden set ude fra rummet, den er filmet via timelaps fotos fra den internationale rum station ISS du kan også folge ISS live her