src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

CE5 Danmark

Nærkontakt af 5. grad

Trelleborg d. 12 Maj 2018

Det var endnu en god tur på Trelleborg, vi fik et par oplevelser med et par fartøjer krydsende højt på himlen.
Vi startede ud med at mødes ved indgangen til Trelleborg, hvorefter jeg (Karsten) tog til Slagelse for at afhente dem som kom med Toget, det tog lidt længere tid end først antaget da en af personerne var en 1/5 time forsinket.
Da vi så endelig kom ud til Trelleborg og kom ud i rundborgen, ja så var der to der ude som havde været der mens jeg hentede de andre, en af dem havde kunne mærke en form for energi der nærmest kælede med hans ene arm, ellers havde det bare været stille og roligt at være der.’
Vi lagde så ud med at lave en “cleaning” af vores Aura med røgelse, Dennis havde også medbragt noget “røgelse” som man skulle have et stearin lys til at varme på, derefter lavede vi en “chi” bold af energi, som vi sendte rund i mod uret retning fra deltager til deltager, denne chibold sluttede vi så af med at placere i midten af gruppen og sende den til himmels, Jeg fremsagde så vores agenda om venlig og venskabelig kontakt.
Derefter satte vi os og afspillede vores ny lavede mantra, det er stadig Aim Na Ma mantra-en, bare i et lidt roligere tempo.

Så afspillede vi vores ny lavede CTS meditation, hvorefter vi så på himlen og fik de oplevelser som vi nu en gang fik.

Jeg selv så 2 fartøjer som zigzaggede hen over himlen, vi fik et par flaches og til slut da vi brød op fik vi et stort flash som tak da vi stod på parkeringspladsen, vi afholdte ikke noget møde efter eventen, da Dennis skulle nå sit tog kl. 1 om natten, det sidste tog mod Kbh.
Alt i alt en god og meget interessante oplevelse.
Til sidst vil jeg give en stor tak til Martin som kom helt fra Slovakiet for at deltage i vores event, det var en stor ære at have ham med.

Updated: 17. maj 2018 — 14:31

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CE5.dk © 2017 Frontier Theme
src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">