src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

CE5 Danmark

Nærkontakt af 5. grad

Trelleborg d. 14 April 2018

Denne gang var vi igen på Trelleborg, vi startede/mødtes klokke 20:00 på selve Trelleborg

Vejret var tåget/diset men det var rimeligt ok rent temperatur mæssigt, Vi lagde ud med at gå ud i Ringborgen, hvor vi placerede os ved den Syd Østlige ringmur, vi valgte denne gang at sætte os “inde” i et af husene, dvs. op-mærkningerne til vor huset var. og vi satte os denne gang i en tæt samlet rundkreds.

Vi lagde så ud med at rense vores Aura via røgelse, derefter tog vi hinandens hænder og fremsagde vores agenda om at skabe venlig kontakt med udenjordiske væsner og vind bad dem komme hvis de havde lyst. derefter satte vi os i vores medbragte festivalstole og vi fremsagde vores mantra Aim Na Ma. den bestod denne gang i en indtalt mantra som var på 4 x 10 mantra-er, derefter lyttede vi til Steven Greers meditation.
Der var en helt speciel energi for mit vedkommende (Karsten) og det varede ved, helt indtil vi blev afbrudt af et meget vigtigt telefonopkald, men lige indtil da var der en helt speciel energi.
Efter meditationen, var en af deltagerne MEGET påvirket af en energi som krævede, rigtig meget af personen, vi spurgte flere gange indtil om personen havde det godt hvilket personen bekræftede. men det var tydeligt at der skete et eller andet med personen.
vi kiggede lidt rundt efter nogle tegn på at der var nogen som besøgte os og der var da en form for energi glitren i luften på toppe af ringmuren i vestlig retning fra hvor vi stod. der var også et MEGET kraftigt lys, som kan være fra en bil i nord vestlig retning, men til forskel fra de normale billygter var dette lys meget lazer lign. og bestod af flere “stråler af lys, nærmest som en vifte. men det kan sagtens ha været en bil lygte.
Under selve meditationen, blev vores forsøg på at sende live, afbrudt flere gange, hvilket vi til sidst bare accepterede og måtte konstatere at det ikke skulle transmitteres live den dag.
Til slut lukkede vi vores energi ned og groundede os.
Vi tog derefter til vores sædvanlige sted og snakkede lidt om vores oplevelser og meget andet.
Alt i alt en meget hyggelig tur.

Updated: 20. april 2018 — 12:11

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CE5.dk © 2017 Frontier Theme
src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">