src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

CE5 Danmark

Nærkontakt af 5. grad

Trelleborg d. 17 Marts. 2018

Denne gang lavede vi igen CE5 på Trelleborg og der var ingen tvivl om at det også var lidt af en test for os alle sammen, det var SIDSYGT koldt og det blæste en hel pelikan.

Da vi ankom til Trelleborg, var det en næsten skyfri himmel som bød os velkommen, vi var også så heldig at se et par satellitter lige til at starte med, vi gik som sædvanlig ud i rundborgen, men denne gang var vi grundet vindens retning, nødsaget til at slå lejer lige nord for den østlige åbning, vi fandt et rimelig stille sted, men vinden spillede os et pust under hele eventen.
Vi lagde ud med at tage et gruppebillede, ved dog ikke om det blev til noget, for det meste af vores udstyr ville slet ikke virke, enten var det for koldt, eller vores “venner” slukkede for det.
Så lavede vi en hurtig velkomst hvor vi fortalte vores agenda om at skabe venskablig kontakt og vi fortalte og inviterede dem til at komme og deltage sammen med os og hvis de slukkede for vores udstyr fordi de ikke ville være med på det, det var også helt ok.
så lavede Linda en kort visualization, hvor vi forstillede os at et rumskib ville lande lige i midten af Trelleborgs rundborg og at der ville komme et par væsner til syne.
Så lavede Linda sin chakra boosting og mantra, og gik rundt med noget æterisk olie som vi duftede til. Vi kunne ikke få ild i vores røgelse grundet blæsten.
Så satte vi os og lavede steven greer’s meditation, men jeg tror ikke der var så mange der rent faktisk mediterede, for det var næsten ulideligt koldt, men under selve CTS delen af meditationen, kom der et par “flashes” blink på himlen i Vestlig retning, ca i 60 graders vinkel fra horisonten, det “flashede” hver gang der blev sagt noget med at komme tættere på os, nærmest som om de sage vi er lige her 😉
Efter meditationen kiggede vi lidt rudt på himlen, vi så ikke noget, men var dog også mere indstillet på at bryde op for det var simpelthen for koldt, så vi valgte hurtigt at lave en grounding og vi pakkede sammen.
Derefter tog vi til stop 39 hvor vi fik en snak om vores oplevelser og fik varmen, bare en lille smule 😉

Updated: 18. marts 2018 — 19:33

1 Comment

Add a Comment
 1. This event was short, but we still saw lightships flying and big white flashes out of nowhere both in the sky and on the ground near us.
  It was extremely cold. The temperature said -6 celsius and with the strong northeastern wind added, the chillfactor showed -17 celsius.
  We were sitting in the wide open Viking ring fortress, which is located in an open field. Freezing icy winds!!
  It was difficult to slip into meditation due to tremors, though I was wearing a long skin coat, seal fur boots and windproof gloves. I sat with my eyes open and gazed at the millions of stars. The sky was clear and beautiful in the freezing night.
  We were there for about an hour. Then we packed our gear and went to the cafe to defrost our bodies, our equipment and my chewing gum.
  This event really tested our dedication for UFO contact, due to the temperature experienced as -17 celsius. And we proved it 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CE5.dk © 2017 Frontier Theme
src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">